Picur útja Afrikába - Töltsd le az Android alkalmazásunkat!

A mai naptól elérhető a Google Playen a Picur útja Afrikába című Android alkalmazásunk. :-)

Jegyezzétek meg ezt az ikont! ;-)
Ha ezt látjátok egy telefon vagy táblagép képernyőjén, 
akkor azon már fent van a Picur útja Afrikába.

Idézet a játék ismertetőjéből:
"Ha rátaláltál erre az alkalmazásra, akkor valószínűleg már ismered Picur történetét, de legalábbis hallottál már róla. Ha nem, akkor a telepítés után először ajánljuk a Picur története és az Infófészek oldalak meglátogatását! 

Ha már megismerted Picur kalandjait és a gólyákról is vannak ismereteid, akkor bele is kezdhetsz az utazásba! Miközben Picur útján haladsz, egyre többet tudhatsz meg róla és családjáról, a gólyákról, s azokról az országokról, amelyeken vonulása során átrepült. 

A játék lényege, hogy kérdésekre kell helyes válaszokat adnod. Lényegében egy kvíz játékról van szó, ahol a válaszok nehézségének megfelelő számú kilométereket szerezhetsz, miközben végig ugyanazon az úton haladsz, amelyen Picur is eljutott Afrikába. 

A játékot a Cserhát Természeti és Kulturális Értékeiért Alapítvány és a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület partnerségében megvalósuló Északi gólyahír projekt (SMCA-2013-0911-Z) keretében készítettük."

A játék 1.0 verziójában csak a vonulás első öt napját tudod teljesíteni, de hamarosan frissíthetsz az újabb verzióra, újabb napokkal és újabb kérdésekkel.

Így néz ki játékunk Google Play oldala egy Android telefon képernyőjén.